Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek

Szállítási és áruátvételi tájékoztatóA csomagok kézbeítését a DPD, MPL, Foxpost futárszolgálattal, illetve a Magyar Postával végezzük.

Munkanapokon 15:00-ig feladott megrendeléseket még aznap, egyéb esetben következő munkanap feldolgozzuk és átadjuk a kézbesítéssel megbízott partnerünknek, akik a feladást követő 2 munknapon belül kézbesítik a megadott címre a küldeményt.

Ha megrendelését házhozszállítással vagy Foxpost csomagautomatába kéri és a megrendeléssel egyidejüleg kifizeti, akkor díjmentesen kiszállítjuk!

815 Ft postaköltséget számítunk fel, ha csomagját utánvéttel Foxpost Csomagautomatába kéri, és a megrendelés összege nem éri el az 8000 Ft-ot!

Ha megrendelését utánvéttel kéri, de megrendelése meghaladja az 7.999 Ft-ot, akkor is díjmentesen kiszállítjuk!

1105 Ft postaköltséget számítunk fel, ha csomagját utánvéttel házhozszállítással kéri, és a megrendelés összege nem éri el az 8.000 Ft-ot!

Az alábbi módokon is fizethet

Kedvezményezett: Feletipp Kft.

- banki - előre - utalás, vagy kp befizetés a bank tetszőleges fiókjában: Raiffeisen Bank: 12072552-01529515-00100009) 

- banki utatás külföldről: Raiffeisen Bank, UBRT HUHB, HU09 1207 2552 0152 9515 0010 0009

- elktronikus pénztárca (PayPal, Barion ) Pénzküldéshez email: feletipp@gmail.com

- készpénz (személyes áruátvétel esetén: 7621 Pécs, Rákóczi út 55. I.21.)

- belföldi postautalvány (rózsaszínű, vagy fehér postai csekk: 7601 Pécs, Pf. 472.)

- bankkártya (Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron) *

* Bankkártyás fizetésés menete: A megrendelését követően 24 órán belül - tehát nem azonnal -, emailben megküldünk egy díjbekérő számlát. Az emailben található linken keresztül van módja a bankkártyás fizetést lebonyolítan, a megrendelést követő 72 órán belül. Fizetési szolgáltató partnerünk: OTP Mobilszollgáltató Kft  / SimplePay

A bankkártya adatokat NEM kapjuk meg, azokatt adatok) teljes biztonsággal megadhatja a számlával együtt küldött linken kersztül, csak a kézbesítéshez szükséges adatok jutnak el hozzánk. (Név, cím és egyéb kontakt adatok)

Ha kifejezetten bankkártyával szeretne fizetni, ezt házhozszállítás, FoxPost csomagautomatás kiszállítás esetén is megteheti!

Ha napközben nem tartózkodik jellemzően otthon, kérheti csomagját a nagyobb városokban szinte mindenhol megtalálható FoxPost csomagautomatákba! Adja meg a megjegyzésben, mely átvevő pont lenne Őnnek a legkényelmesebb!

Foxpost csomagautomaták elérhetőségehttp://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/